arcsett

birou de proiectare de arhitectura

servicii

Oferim servicii de proiectare pentru o arie largă de proiecte: locuințe individuale, locuințe colective, spații comerciale și birouri. Ne implicăm în toate fazele proiectului: realizarea documentației de arhitectură, proiectare și execuția construcției.

 

Realizăm documentația de arhitectură în toate fazele necesare, obținem avizele tehnice și autorizația de construire atât pentru partea de arhitectură a proiectului, cât și pentru părțile de rezistență, instalații electrice, sanitare și termice. Avem capacitatea de a executa proiectele.

Serviciile noastre de amenajări interioare cuprind documentația de arhitectură detaliată în desfășurate de pereți, planimetrii, planuri de pardoseli și tavane, totul cu precizarea exactă a diverselor elemente de instalații electrice, sanitare și termice. Realizăm vizualizări și prezentări 3D.

 

Selectăm împreună cu clientul materialele și finisajele. Realizăm planurile de mobilare și proiectăm piese de mobilier personalizat.

Oferim servicii de proiectare și execuție a standurilor expoziționale. Realizăm și partea vizuală a campaniei de marketing ce cuprinde grafica afișelor, a broșurilor și a mapelor de prezentare. Printre clienții noștri se numără Microsoft, OMV, Dacia și Toyota.

 

Am realizat/ participat la concursuri pentru realizarea pavilioanelor naționale din cadrul expozițiilor mondiale de la Hanovra, Yeosu și Astana.

Realizăm randări și vizualizări ce prezintă convingător și profesionist conceptul de dezvoltare al investițiilor imobiliare. Executăm partea de tehnoredactare și tipar pentru flyere, bannere și broșuri. Producem spoturi video. Printre clienții noștri se numără Bucharest Financial Plaza, Aeroportul Otopeni și Victoria Plaza.
Oferim servicii complete de restaurare și reconversie a clădirilor istorice din toate categoriile. Elaborăm documentațiile de arhitectură în vederea autorizării și gestionăm relația cu Ministerul Culturii. Printre proiectele noastre de restaurare se numără Castelul Bran, Casa cu Lei din Constanța și clădiri din Nafplio, Grecia.
Elaborăm studii de amplasament și documentații de urbanism de tip PUD (plan urbanistic de detaliu) și PUZ (plan urbanistic zonal). Oferim consultanță la achiziția terenurilor.
Pentru elaborarea proiectelor și documentațiilor de autorizare sunt necesare diverse tipuri de studii, pe care le oferim integrat în cadrul proiectului de arhitectură, prin subcontractare cu specialiști. Realizăm studii și expertize geotehnice, topografice, de circulație, de rețele edilitare și istorice.

Urmărim cu pasiune și exactitate executarea proiectelor noastre în șantier. Oferim servicii de project management prin care gestionăm fluxurile de materiale, de personal și cele financiare.

Creăm partea de identitate vizuală a campaniei de marketing. Executăm partea de tehnoredactare și tipar pentru flyere, bannere și broșuri. Producem spoturi video. Realizăm website-uri la cheie.

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetur adipiscing elit!