arcsett

birou de proiectare de arhitectura

amenajari

Ascultăm, înțelegem și observăm nevoile clientului și modul în care utilizează spațiul. Pentru noi acesta este punctul de pornire în fiecare proiect de design interior. Creăm spații funcționale, elegante, care emană în mod subtil spiritul lui “acasă.”

Credem că o amenajare interioară reușită are la bază atenția la detalii. Proiectele noastre oferă detalii constructive, de finisaj și iluminare care contribuie decisiv la execuția de succes a proiectului.

Oferim soluții complete pentru spatiile comerciale, de la schițarea conceptului, realizarea documentațiilor tehnice și obținerea avizelor necesare, până la execuție și amenajările interioare.

Ne concentrăm pe crearea unei identități arhitecturale a spațiilor comerciale, care susține nevoile de reprezentare ale clientului. Creăm spații funcționale, personalizate și adaptate la noile tehnologii.

Credem că mediul în care lucrăm, în care trăim, în care ne mișcăm influențează direct calitatea vieții noastre. Punem astfel accentul pe o croială arhitecturală personalizată, adaptată la cerințele tehnologice actuale. Comunicarea virtuală schimbă radical arhitectura spațiilor de lucru.

Amenajăm spații de birouri care răspund în egală măsură cerințelor funcționale ale beneficiarului, modului de lucru al utilizatorilor și nevoilor lor de interacțiune fizică și virtuală. Prin configurația arhitecturală, prin cromatica și textura finisajelor, prin elementele de mobilier creăm spații eficiente, echilibrate și rafinate.