arcsett

birou de proiectare de arhitectura

arhitectura

Oferim din 1996 servicii integrate de proiectare. Abordăm toate fazele de proiectare și execuție ale construcției, începând cu elaborarea temei, obținerea avizelor tehnice și a autorizației de construire, realizarea documentației de arhitectură, coordonarea echipelor de ingineri, până la supervizarea lucrărilor pe șantier.

Implicăm beneficiarul în procesul nostru de design. Ne concentrăm pe ceea ce îi este necesar și ceea ce îi place pentru a crea un design profesionist, funcțional și contextualizat. Fiecare proiect pe care îl dezvoltăm este unic.

Avem capacitatea de a proiecta, coordona și superviza realizarea proiectelor comerciale de la schițele conceptuale până la execuția pe șantier. Cu o experiență de 25 de ani în proiectarea de arhitectură aducem la un numitor comun nevoile beneficiarului, ale utilizatorilor și ale mediului înconjurător într-un design unic și reprezentativ.

Înțelegem fenomenul de marketing și nevoile de promovare pe care le reprezintă spațiile comerciale. Lucrăm atent și intens cu beneficiarii noștri în dezvoltarea proiectului. Oferim consultanță pe tot parcursul lucrării, suntem flexibili și inovativi în a adapta soluțiile arhitecturale și tehnice diverselor condiții economice, sociale și de mediu.

Credem că un proiect de anvergură, responsabil și durabil are la bază cooperarea eficientă între multiple discipline. Echipa noastră de arhitecți explorează împreună cu echipele tehnice soluții creative pentru un design integrat. Optimizăm fluxurile industriale prin crearea unor spații funcționale, echilibrate estetic și reprezentative pentru beneficiar.

Echipa noastră are experiență în utilizarea platformelor de modelare BIM. Utilizarea acestei tehnologii de vârf în proiectarea clădirilor industriale maximizează capacitatea de coordonare a echipelor tehnice în proiectare și în șantier, precum și acuratețea planificărilor fazelor de execuție.